Krunić opet u Borcu

Branislav Krunić vraća se u Platonovu ulicu. Član generacije Fudbalskog kluba Borac koja je 2011. godine osvojila titulu šampiona BiH obavljaće u narednom periodu ulogu šefa omladinske škole lidera Prve lige Republike Srpske, objavio je portal Mondo.

Krunić je rođen 1979. godine u Trebinju gdje je, u tamošnjem Leotaru, započeo igračku karijeru. Dugi niz godina igrao je u Rusiji, a 2013. godine je kao član Borca odlučio da okači kopačke o klin zbog zdravstvenih problema. Jedno vrijeme je obavljao funkciju sportskog direktra kluba, a na teren se ipak vratio 2015. godine kada je obukao dres Željezničar Sport tima koji je kasnije i trenirao, a posljednji angažman mu je bio u Krupi, gdje je krajem 2018. godine bio šef stručnog štaba.

Recimo i to da su fudbaleri Borca otputovali danas u Sloveniju, gdje će sutra sa šampionom te zemlje Olimpijom Ljubljana odigrati prijateljsku utakmicu, koja će predstavljati generalnu probu pred start proljećne polusezone i meč četvrtfinala Kupa BiH sa Širokim Brijegom 27. februara na Pecari.

Na put su jutros krenula 23 fudbalera: Marko Savatović, Kenan Topolović, Nemanja Lekanić, Stefan Dujaković, Nemanja Janičić, Nebojša Runić, Delimir Bajić, Igor Aničić, Vladan Danilović, Zoran Milutinović, Stojan Vranješ, Demir Jakupović, Saša Kajkut, Nikola Mojović, Bojan Burazor, Aleksandar Radulović, Dejan Zarić, Siniša Dujaković, Milan Šikanjić, Bojan Batar, Aleksandar Popović, Marko Kujundžić i Miloš Žeravica.