Težak udes kod Banjaluke: Poginula žena u sudaru automobila i autobusa, više osoba povrijeđeno

Jedna žena je poginula, a više lica je povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor kada je došlo do sudara autobusa prevozničke firme “Žak Tours” i automobila.

Nesreća se dogodila oko 16 časova u mjestu Radinjača i prema nezvaničnim informacijama oba vozila su sletjela u kanal pored puta, pri čemu je autobus pao preko automobila.

Na mjesto nesreće upućeno je više sanitetskih vozila Hitne pomoći, nekoliko policijskih patrola, te vatrogasci.

Nakon nesreće sa obje strane magistralnog puta stvorile su se velike kolone vozila jer je saobraćaj u potpunosti obustavljen. Uviđaj na licu mjesta vodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštvа u Banjaluci, a više detalja biće poznato po njegovom završetku, prenosi Srpska Cafe.

U Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjaluci u toku je zbrinjavanje šestoro povrijeđenih u saobraćajnoj nesreći u naselju Radinjača kod Banjaluke, rečeno je u UKC-u, prenose agencije.

Pacijenti čiji su inicijali M.S. (66), Z.S. (67), B.M. (53), N.D.(55), N.P. (25) i S.J.(38) dovezeni su danas u 16.45 časova u Prijemnu hiruršku ambulantu sanitetskim vozilima Doma zdravlja Banjaluka, rečeno je u ovom centru.

Saobraćaj u mjestu Prijakovci na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor uspostavljen je nakon završenog policijskog uviđaja.

Tagovi: