Hrvati žestokim treningom raskopali teren Lužnjikija

Hrvatska je sinoć odradila posljednji trening na Lužnjikiju uoči utakmice za finale Svjetskog prvenstva.Večeras od 20 sati igraju protiv Engleske, a pobjednik će u finalu igrati s Francuskom.

Zlatko Dalić je posljednji trening odradio bez jednog od najboljih igrača na turniru, Ante Rebića, koji je imao problema s vratom. Dobra vijest je što su se na trening vratili Šime Vrsaljko, Danijel Subašić i Dejan Lovren, no još se ne zna hoće li svi biti spremni za utakmicu. Upitan je samo Vrsaljko zbog problema s koljenom.

No, prema pisanju engleskih novinara, Dalić na posljednjem treningu nije štedio igrače. Engleze je iznenadio jak intenzitet posljednjeg Dalićevog treninga nakon što je Hrvatska dvaput igrala po 120 minuta i utakmicu rješavala na jedanaesterce.

Nakon početnih 15 minuta, kada su novinari i snimatelji morali napustiti trening, hrvatski reprezentativci su odradili žestok trening, javlja novinar BBC-ja iz Moskve. Trening je navodno bio toliko intenzivan da su hrvatski igrači dobro raskopali travnjak, ali već jutros je pokošen i ponovo izgleda besprijekorno dok se na stadionu odrađuju posljednje pripreme za utakmicu.

Na tribinama Lužnjikija očekuje se desetak hiljada hrvatskih i jednako toliko engleskih navijača.