Trgovanje na berzi zvuči komplikovano? Otvorite brokerski račun online brzo i jednostavno

Otvaranje brokerskog računa nikada nije bilo brže i jednostavnije. Da biste počeli trgovati na Banjalučkoj i ostalim berzama, kupovati ili prodavati akcije, obveznice ratne štete i stare devizne štednje i druge hartije od vrijednosti, dovoljno je samo nekoliko klikova na računaru, iz udobnosti svog doma ili kancelarije.

Brokersko – dilersko društvo Eurobroker Banja Luka prvo je društvo u Republici Srpskoj, BiH i regionu koje je uvelo novu uslugu ovog tipa – otvaranje brokerskog računa online.

Ova usluga omogućava klijentima da gdje god se nalaze, u zemlji ili u svijetu, za samo nekoliko minuta pošalju zahtjev za otvaranje brokerskog računa za trgovanje. Podnošenjem online zahtjeva za otvaranje računa, pojednostavljuje se procedura samog postupka i prevazilaze se kako vremenske tako i fizičke prepreke.

- Procedura je u potpunosti pojednostavljena. Prateći uputstva, klijent na vebsajtu Eurobrokera ispunjava online obrasce, prilaže odgovarajuće dokumente i šalje zahtjev. Uvođenjem ove usluge smo, cijeneći vrijeme klijenata i eventualnu nemogućnost fizičkog prisustva, željeli odgovoriti na potrebe učesnika na tržištu kapitala i dodatno olakšati i ubrzati sam postupak. Eurobroker je usmjeren na konstantno iznalaženje novih rješenja za svoje klijente, tako je i ova usluga prva takve vrste na tržištu kapitala Republike Srpske - izjavio je ovo Boris Majstorović, direktor i investicioni savjetnik u Eurobrokeru.

Proces otvaranja brokerskog računa se završava tako što klijent dobija povratnu informaciju o otvorenom računu kao i Ugovor o brokerskom posredovanju koji on nakon potpisivanja dostavlja Eurobrokeru.

Više informacija o usluzi otvaranja brokerskog računa online, trgovanju hartijama od vrijednosti (akcije, obveznice ratne štete i devizne štednje i druge hov), ali i drugim uslugama, moguće je dobiti na broj telefona 051 230 820, lično u sjedištu Eurobroker a.d. Banja Luka, Kralja Alfonsa XIII 26, Banja Luka i putem internet stranice www.eurobroker.ba.

PR

Tagovi: