Seks savjeti koje trebate probati

Svakome je s vremena na vrijeme potrebno malo uzbuđenja i spontanosti - upozorava Elen Barnard, seks psiholog.

Stručnjaci se slažu u tome da su dovoljni i mali koraci da postignete novi poticaj i zadovoljstvo u vašem seksualnom životu. Donosimo vam neke netipične savjete koji bi vas možda mogli iznenaditi ako ih odlučite isprobati.

Ponovljena predigra

Zašto se nakon prave igre ne biste opet vratili na početak i započeli s novom predigrom? Određene osjećaje tada još osjećate prilično intenzivno, a to je savršeno vrijeme da krenete opet ispočetka. Također, zašto baš sada ne biste isprobali nešto novo - kada ste već razbuđeni i uzbuđeni? Doživljaj će tek sada biti itekako poseban.

Masirajte mu glavu

Sjetite se koliko vi volite kada vam frizerka pere kosu i istovremeno dobijete pravu masažu glave? Upravo tako je i s muškarcima. Tada se oslobađaju hormoni poput oksitocina koji djeluju vrlo pozitivno na naš mozak, a podstaknuće pravo zadovoljstvo.

Priprema terena

Poigrajte se malo sa svojim muškarcem. Natuknite mu ili pošaljite poruku o tome kakvo donje rublje nosite. Nemojte otkriti sve, već samo male detalje zbog kojih će jedva dočekati da vas vidi ili dočepa na samo, piše Žena.ba.

Otvorite prozore, navucite zavjese

Osjetiti lagani povjetarac na goloj koži i mogućnost da vas susjedi čuju itekako će pojačati uzbuđenje - kaže Harlan Kohen, autor knjige "Geting Najked". Sve to pojačaće adrenalin u vama i potaknuti novo zadovoljstvo i želju.

Led

Stručnjaci se slažu da kockice leda rade čudo i podižu atmosferu na neviđen nivo. Isprobajte to jedno na drugome, na bokovima, bedrima. Nemojte se obeshrabriti ako se jedan od vas nasmije. Seks to i treba biti - prije svega zabavan. Poigrajte se na takav način da se osjećate dobro.

Isprobajte nove poze

Znamo da smo to savjetovali već bezbroj puta, ali jednostavno je tako - uvijek budite spremni za nove poze. Uskladite tehnike, predložite jedno drugome što volite. Najbolje je kada to dođe spontano, tokom akcije. Nemojte se ustručavati ničeg jer istina je - treba probati sve.

Lubrikant

Iako vam možda i ne treba, zašto ga ne biste isprobali? Akcija će zasigurno biti slobodnija, a uz to isprobaćete nešto što će pojačati seksualnu želju.

Tagovi: