Tuča rođaka završena tragično: Ovo su detalji ubistva u Tesliću

Jovan Aleksić (22), koji je osumnjičen da je u Tesliću u tuči ubio svog rođaka Stanimira Lazića (37), jutros je predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Doboju.

Nakon ispitivanja u Tužilaštvu, biće donesena odluka da li će mu biti predložen pritvor.

Izvor Srpskainfo uključen u ovu istragu pojasnio je da su 20. jula Jovan i Stanimir došli kod rođaka u selu Blatnica, a odakle su i njih dvojica.

“Poslije nekog vremena došlo je do svađe i tuče između Jovana i Stanimira, a u tuču se zatim umiješala i Jovanova majka Milica, koja je tom prilikom takođe zadobila lakše povrede. To veče oko 22.10 časova anonimno je pozvana policija i prijavljeno je da je u toku tuča. Policija je odmah krenula na lice mjesta, a kada su stigli tuča je bila završena”, kaže je izvor.

On pojašnjava da je došla Hitna pomoć koja je pokupila Lazića i u besvjesnom stanju ga odvezla u Dom zdravlja Teslić, a zatim je upućen u dobojsku bolnicu. Nakon dolaska u Doboj, ljekari su utvrdili da ima veoma teške povrede glave i hitno je upućen za Univerzitetsko-klinički centar Banjaluka.

“I pored svih napora ljekara on je 26. jula oko 23 časa preminuo. Tužilac je zatim naredio da se obavi obdukcija, a kojom je utvrđeno da je Lazić preminuo od jakog udarca u glavu, ili od pada i udara glavom u tvrdu površinu”, ističe izvor ovog portala.

On dodaje da je zatim naređeno hapšenje Aleksića, a prema prvim informacijama u tuči nisu korišteni nikakvi tvrdi predmeti.

 

Tagovi: