Stanivuković: Stari radnici Gradske uprave mahom su pripadnici SNSD

Nakon što su odbornici SNSD-a iz banjalučke Skupštine danas optužili gradonačelnika Draška Stanivuković (PDP) da vrši mobing nad radnicima, Stanivuković je javnosti iznio zanimljive podatke.

Većina radnika na rukovodećim pozicijama u Gradskoj upravi ostala je iz prethodne administracije, dok su ostali imenovani za potpisnike takođe stari radnici Gradske uprave i to mahom pripadnici SNSD.

"Nije mi važna stranačka pripadnost, svima sam pružio ruku i zajedno smo krenuli u stvaranje atmosfere života bez podjela. Najbolji primjer za to je komunalni policajac, aktivista SNSD koji je ovlašten da vodi ovo čitavo odjeljenje", rekao je Stanivuković.

Siniša Štrbac je rame uz rame sa mladim gradonačelnikom i predsjednikom GO PDP Banjaluka pokazao svoju člansku kartu SNSD i poručio da nikada zbog toga nije imao problem.

"Još 2005. godine sam se učlanio u SNSD i bio aktivista. Gradonačelnika sam prvi put upoznao u januaru kada je pitao da li želim da budem potpisnik. Kada sam mu rekao da sam aktivista i član SNSD, rekao je da nije bitno ko je u ko ako ćemo pošteno raditi", rekao je Štrbac.

G. DAKIĆ