"Andersen Global" odabrao Advokatsku firmu “Sajić” za saradnju u BiH

Advokatska firma "Sajić" iz Banjaluke četvrta je advokatska firma iz regiona koja je sa "Andersen Global" potpisala Ugovor o saradnji.

"Andersen Global" je međunarodno udruženje pravno odvojenih i nezavisnih članova, koje okuplja poreske i pravne stručnjake širom svijeta. Udruženje koje je 2013. godine osnovalo društvo "Andersen Tax LLC" u Sjedinjenim Američkim Državama, trenutno okuplja više od 5.000 profesionalaca i sa svojim povezanim i pridruženim društvima je prisutno na više od 162 lokacije širom svijeta.

- Saradnja sa Andersen Global poboljšava našu ponudu pravnih usluga i omogućava širenje područja našeg rada. Globalna platforma organizacije omogućava nam da proširimo svoje mogućnosti i pružimo našim klijentima sve prednosti globalne firme - izjavio je Aleksandar Sajić, vlasnik i senior partner advokatske firme "Sajić".

Priključivanje advokatske firme "Sajić" "Andersen Global"-u pruža sjajno rješenje u regiji koje će omogućiti našoj firmi da se nadmeće sa najboljim firmama u regionu, rekao je Mark Vorsatz, predsjednik i izvršni direktor udruženja "Andersen Global".

- Aleksandar i njegov tim već imaju solidne odnose sa ostalim našim pravnim firmama u regionu: Mirom Senicom i odvjetnicima u Sloveniji, "Kallay & Partneri" u Hrvatskoj i "JSP" u Srbiji, a mi ćemo nastaviti dodavati kvalitetne grupe koje prihvataju naše vrijednosti i jačaju našu sposobnost da pružimo najbolja rješenja za naše klijente širom svijeta - izjavio je Mark Vorsatz.

Tradicija i iskustvo

Vlasnik i senior partner Aleksandar Sajić advokatsku firmu osnovao je 2003. godine i ista danas ima četiri partnera i skoro 20 advokata i saradnika.

Advokatska firma “Sajić” pruža pravne usluge iz svih oblasti prava sa posebnim akcentom na parnične postupke, porodično pravo, privredno pravo, pravo intelektualne svojine, prava iz oblasti informacionih tehnologija i poresko pravo.  Ova saradnja predstavlja jedan od pravaca širenja Andersen Global koji sada pokriva i uključuje skoro 65 država širom svijeta, te pruža pravne usluge u 55 država.